top of page
  • Forfatters billedeLars Boye

Top 3 bøger om clairvoyance og spiritualitet

Opdateret: 12. sep. 2022


Da jeg selv begyndte at blive mere og mere interesseret i clairvoyance og resten af den spirituelle verden, begyndte jeg at selvfølgelig at læse en masse forskellige bøger. Nogle bedre end andre. Hvis du selv vil dykke ned i emnet er her min top 3 anbefaling.

1. "Mit liv som clairvoyant" af Gjertrud Berlon

Gjertrud Berlon var den første i Danmark til at have en clairvoyanceskole. Bogen handler om hende rejse dertil. Barndommen og ungdommen, de første spirituelle oplevelser, og om de mennesker der fik betydning for hendes udvikling. En tid hvor arbejdet som clairvoyant ikke var så kendt eller brugt. Dog var Gjertruds clairvoyante læsninger så populære, at det kun var muligt at bestille tid 2 gange om året … via fastnetstelefon.

I prioriteret rækkefølge fra venstre: "Mit liv som clairvoyant" af Gjertrud Berjon, "Spørg dine guider" af Sonia Choquette og til sidst "Tegn fra oven – Universets hemmelige sprog" af Laura Lynne Jackson
Min top 3 anbefalinger af bøger om clairvoyance og spiritualitet

2. "Spørg Dine Guider" af Sonia Choquette.

Bogen fortæller om hvordan du kan komme i kontakt med åndelige vejledere. Bogen hjalp mig med med at overgive mig mere til universet og den hjælp jeg mener vi alle har adgang til. Der var også små øvelser med jeg synes var meget tilgængelige og brugbare.


3. "Tegn fra oven – universets universelle sprog" af Laura Lynn Jackson.

Det amerikanske medium Laura Lynne Jackson har skrevet en guidebog til hvordan vi kan kommunikere med afdøde. Bogen har eksempler fra folk der har mistet, som finder trøst og glæde i kommunikationen med deres kære via universets sprog. Det er meget “amerikansk” skrevet, men der er også megen inspiration at finde i historierne, hvis man er interesseret i emnet.

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page