top of page
  • Forfatters billedeLars Boye

Sådan vælger du den bedste clairvoyante rådgiver

Opdateret: 28. dec. 2022

Når du søger en clairvoyant, så start med at gøre det klart for sig selv, hvorfor du søger en clairvoyant. Hvad du søger svar på/rådgivning om? Jeg har venner der synes det lyder spændende med clairvoyance, og som gerne vil have en clairvoyant læsning. Når jeg så spurgte hvorfor de gerne vil have en session hos en clairvoyant rådgiver, så vidste de det

faktisk ikke. Min pointe er: Hvis det kører for dig, og du ikke er søgende, så er der heller ikke grund til at søge svar. Jeg tager heller ikke til fysioterapeut, hvis jeg ikke ondt noget sted i kroppen. Dog skal det siges, at jeg har klienter som bruger clairvoyante læsninger som en slags spirituel servicegennemgang en gang om året eller lign. Det gør jeg også selv. (Modsiger jeg mig selv her? 🙄 )Brug anbefalinger og din intution

Hør med dine venner/familie om de har haft gode erfarringer med en clairvoyant rådgiver eller om de kender nogle som har. Det er altid et godt udgangspunkt, især hvis du føler du kan spejle dig i personen du får referencen fra.


Hvis du ikke kender nogle der har været til clairvoyant, så brug din intuition når du f.eks. søger på forskellige hjemmesider. Er der et billede af den clairvoyante? Er der udtalelser fra tidligere klienter? Hvad siger din mavefornemmelse? Hvis du var TVUNGET til at vælge, hvem skulle det så være? Måske skal der gå noget tid inden du træffer valget. Mærk efter.


Jeg har valgt clairvoyante rådgivere ud fra venners oplevelser og anbefalinger. Ligesom jeg vælger læge, håndværker, frisør, fysioterapeut eller lign. – vigtigst af alt: det skal føles trygt og godt. Vi vil jo gerne vide om behandleren vi bruger er dygtig, og det kan andres erfarring være med til at fortælle os.


Danmarks bedste clairvoyante rådgiver

Hvem er Danmarks bedste clairvoyante rådgiver? Hvem er den bedste i København? I Aarhus? Odense? Det tror jeg ikke der findes et endegyldigt svar på. Det bedste råd jeg kan give dig i søgen på din bedste clairvoyante rådgiver, er at det skal føles trygt og godt for dig. Så er jeg sikker på du nok skal få de vigtigste beskeder ud fra, hvor du er i livet lige nu.


God jagt 😊

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page