top of page
  • Forfatters billedeLars Boye

Manifestering og loven om tiltrækningJeg har brugt manifestering og loven om tiltrækning i over 10 år. Jeg taler også tit med mine klienter om det under mine clairvoyante læsninger. Men hvordan er det nu fungerer?

Måske kan du genkende følelsen af, at der sker noget, eller du får noget, som du lige har bedt om. Du kan ikke lade være med at tænke “… det var lige godt pokkers!” Har du prøvet det? Det menes at vi manifesterer hele tiden, men at det er, når vi bliver bevidste om det, at det begynder at blive rigtig sjovt.

Hvordan gør man?

Visualiser. Gå helt ned i materien på vision/drømmen, så du kan mærke, ja nærmest dufte/høre/smage det du vil manifestere. Husk at vær specifik.

Eksempel: Du vil gerne manifestere et hus du skal bo i.

Stil dig selv forskellige uddybende spørgsmål, så du kommer “hele vejen rundt” om det hus du manifesterer:

Hvorfor vil du have et hus?

Hvor ligger det?

Hvordan ser det ud?

Hvordan ser det ud i forskellige årstider.

Hvordan er duften?

Hvordan lander lyset i køkkenet om morgenen?

Hvad taler i om omkring spisebordet?

Hvordan er stemningen/energien?

Holder du mange fester i huset?

Har du overnattende gæster?

Hvordan er turen hjem fra arbejdet til huset?

Farven?

Vedligeholdelsen?

Hvor mange rum?

1 eller 2 plan?

Garage?

Have?


Osv, osv.

Visionboard

Dette er et af mine første visionboards. Udover at hjælpe til din manifestering, kan de også bruge som en form for fokus. Hjælpe dig til at se og mærke, hvor du gerne vil hen.Mange laver et visionboard, hvor de klipper og klistrer, tegner og skriver om, hvad de gerne vil have mere af i deres liv. Det er en god øvelse, som jeg synes er endnu bedre, at lave sammen med andre. Energien bliver mere “intens” på den gode måde. Især hvis i præsenterer og deler jeres tanker/drømme/visioner omkring boardet.


Men der er lidt du skal huske på når du manifesterer. Manifestering er en energi du skal sende ud/“holde.”


3 ting du skal huske når du manifesterer

  1. Slip tanken om HVORDAN. Når dit ego bliver ved med at spørge om HVORDAN tingene kan komme til at ske, skaber du en BLOKERING for at den ting/situation/person kan komme ind i dit liv. Visualiser dine drømme og giv slip på HVORDAN det kommer til at ske. Du har alligevel ikke en vild nok fantasi til at forestille dig, hvordan det kommer til at ske. Så slap meget mere af. 😁

  2. Dit mål og dine drømme skal føles som en naturlig del af dig. Du skal mærke at du allerede “ejer” det. Nogle gange sætter vi vores mål og ønsker op på et piedestal, og dermed sender vi en energi ud, der fortæller universet, at det er uopnåeligt – at vi i bund og grund ikke fortjener det. Dit forhold til din vision, skal føles som en naturlig del af dig – som en selvfølgelighed. Er det et æble eller et hus du manifesterer 👉🏼 samme energi.

  3. Bliv ikke for SERIØS omkring processen. Ha’ det sjovt! Når du fylder dig selv op med gode oplevelser og har det sjovt, er din energi og tilgang til hverdagen let. Det må ikke blive for tungt. Nyd øjeblikket. Nå du har fokus på det sjove og på en positiv energi, opløses den tunge energi, og “du lader det ske”. Samtidig smitter din positive energi af på andre. Det er double-whammy det her.

Fun Fact.

Jeg har en gang for sjov visualiseret en dyr bil i min indkørsel. Det kunne jeg godt tænke mig. (Not really, men det er en anden snak.) Men jeg legede med manifeteringen. Lidt for sjov, og lidt for at teste det af. Ikke desto mindre holdte der en flot Ferrari i min indkørsel, en dag jeg kom hjem fra arbejde. Altså fuldstændig som jeg havde visualiseret. Og tak for det! Det var bare ikke min bil (igen, vær specifik!) For jeg havde ikke set det som min bil. Jeg havde kun visualiseret en dyr bil holdende i min indkørsel. Og det fik jeg :-)


En flot og dyr bil i min indkørsel – ligesom jeg havde forestillet mig. Det er bare ikke min bil! Derfor, husk at vær specifik i dine manifesteringer.

Husk på:

LEG med det og sæt pris på alt det gode du har i dit liv allerede. Fokuserer du på det gode i livet, får du MERE af det gode i livet. Det du giver opmærksomhed, får du mere af.


33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page