top of page
  • Forfatters billedeLars Boye

Hvordan mærker vi energier?

For mange kan det være en diffus ting med de der energier. Og det kan jeg godt forstå. Men du kan træne dig i at mærke dem, eller dvs. træne din bevidsthed i at mærke dem. Her en lille øvelse, som måske vil hjælpe.


Når jeg laver disse, hjælper det at fokusere på min vejrtrækning i forhold til at tegne en lige linje. En anderledes måde at meditere på.
Meditationsstreger

Når jeg arbejder som clairvoyant rådgiver, er det energier jeg kan mærke. Hvordan føles de, hvad er jeg draget til, hvad er der energi på og hvad er der ikke energi på.


For at illustrere det, har jeg brugt dette eksempel. Jeg laver det jeg kalder meditationskunst, hvor jeg tegner streger cirkler og intuitionsbåret kubistiske former … i mangel på bedre ord. På et tidspunkt satte jeg mig for lave “det samme værk” 3 gange. Og jeg sætter det i “”, for at understrege, at intet værk er det samme, selvom dette er samme motiv. Jeg tegnede lige streger. Lige streger uden brug af lineal. Jeg postede disse 3 “ens” værker og bad mine følgere om at fortælle mig, hvilket de var mest draget til – hvilket værk er der mest energi på.

Hvis vi leger at du SKAL vælge en af ovenstående “ens” værker, hvilken en ville så så vælge? Og yderligere, hvorfor? Prøv at sæt ord på.

Den du vælger, er den energi du resonerer bedst med. Du vil måske sige “det er bare den jeg bedst kan li’” og det er fint. Men for mig, er det energien i dette værk af de 3, som du bedst kan li'. Mit aftryk, min energi i øjeblikket jeg lavede værket, er den energi du bedst “kan med”. Giver det mening? Kommentér meget gerne.


Alt godt, Lars Boye.


29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page