top of page
  • Forfatters billedeLars Boye

Husrensning – udrensning af forstyrrende energier.


– SPØGELSER, GENSPENSTER, ÅNDER, POLTERGEISTS, AFDØDE … og hvad det nu ellers altsammen hedder. Jeg fortæller her om energier der virker forstyrrende/generende i hjemmet eller i virksomheden. Energier som mange kalder for spøgelser/ånder. Jeg har det svært med det ord, for det er blevet misbrugt og karikeret gennem årene, og mange taler om det som værende ikke-eksisterende og lidt gak-gak. Mine kollegers og egne erfaringer siger mig, at det kan være ganske alvorligt, når der er energier der går ind og påvirker vores hverdag, giver os en følelse af at være overvåget eller gør os utrygge.

Kan man se dem?

Nogle medier kan. Jeg kan ikke. Og alligevel “ser jeg noget”, men det er ikke garanteret at jeg gør det når jeg stiller ind (“stiller ind” vil sige at jeg stilner mit sind, mit ego, og mærker ind i energierne – ligesom i clairvoyante læsninger). Men når jeg ser en energi, så går det SÅ hurtigt. I et milli-nano-mikro-sekund kan jeg se en skikkelse, en form. Nogle gange er det en silhouette, andre andre gange dele af en krop. Det er i det milli-nano-mikro-sekund Jeg kan bestemme køn, påklædning, alder, intention, historie, beskeder osv., osv. Jeg er med på, at det kan virke uhyggeligt for nogle, men det synes jeg ikke. Det har jeg aldrig synes. Heller ikke da mit gamle 14-tommer TV tændte og skiftede kanaler af sig selv da jeg var 9-10 år gammel. Måske er det derfor jeg arbejder med dette? 😁


Hvorfor er de her?

Det kan der være mange årsager til, men typisk er det fordi de mangler at gøre noget, mangler at sige noget, inden de “går over”. Det er langt fra os alle, der forlader denne jord og er fuldstændig fuldendt og uden løse ender i forskellige relationer. Så der findes energier der har et stærkt behov for at “gøre noget færdigt”. Og alt efter hvor intense de er, kan de begynde at rumstere.


Hvis du oplever aktivitet

Forskellige uforklarlige lyde? Elektronik der tænder eller slukker? Føler dig overvåget? Har du lige pludselig ikke lyst til at være i et bestemt rum i dit hjem? Begynder dine børn at tale om noget/nogle der ikke er der? Opfører din hund sig anderledes? Alt dette kan være tegn på at der er ændring i energierne i rummet/hjemmet. Du skal vurdere og mærke efter, om det er ok, at de er der. Eller er det faktisk generende for dig/jer. Men først skal du udelukke alle andre muligheder. Dyr på loftet, løs forbindelse til elektronikken, højlydt nabo, osv.


Det behøves nødvendigvis ikke kun være i gamle bygninger man oplever aktivitet. Det kan i pricippet være hvor som helst, nyt som gammelt. Men oftest er det i ældre bygninger for der har været levet flest liv.Hvad kan du gøre?

Hvis du har en oplevelse af at der er en energi i dit hjem, som ikke skal være der, så bed dem om at gå. Sig det højt. Måske virker det lidt skørt, men det kan virke. Du skal huske på: Det er dig der bestemmer. Det er dit hjem. Selvfølgelig, hvis det ikke hjælper, er du velkommen til at kontakte mig for en evt husrensing (der er en"kontakt" knap i menuen, som fører dig til en kontaktformular. Udfyld denne med dit spørgsmål og tryk "send") . Det kan også være du mærker “noget” i dit hjem, og er ok med det. For vi er omringet af energier hele tiden.

Det er ikke farligt.

Slutteligt vil jeg lige skrive, at du/i skal ikke være bange for det. Det er ikke farligt som sådan. Jeg forstår man godt kan få gøjseren over det, især hvis man mærker ting og føler det påvirker en. Men det er altså ikke farligt. Ro på ❤️


(fotos: redigeret/unsplash.com)

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page