Lidt om clairvoyance

Hvad er clairvoyance?

Hvordan foregår en clairvoyant læsning?

Hvad kan du bruge en clairvoyant læsning til?

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er formidling af råd fra den åndelige verden til dig.

Den åndelige verden består af dine guider (din intuition) og afdøde.

En person med clairvoyante evner kan kommunikere med den åndelige verden og viderebringe vigtige beskeder. Den clairvoyante er blot talerør.  

En clairvoyant vil som oftest beskrive dine udfordringer i livet, valg du står overfor, muligheder og potentialer. 

Husk: Du har stadig din frie vilje og kan vælge i hvilket omfang du vil følge de råd du får.

Hvordan foregår en
clairvoyant læsning?

Jeg starter med at høre om min klient har været til clairvoyant før, og om de ved hvordan det fungerer.

 

Foregår læsningen via telefon eller videoopkald, opfordrer jeg til, at klienten befinder sig et afslappet og trygt sted, og at de kan være uforstyrret under læsningen.

Sidder klienten overfor mig, vil jeg sikre mig at klienten føler sig afslappet og tryg, inden vi går igang. Jeg vil starte med at ”fange” klientens energier. Jeg stiller måske nogle ”tjek”-spørgsmål, der kan be- eller afkræfte, at det er klientens energier jeg har fat i.

 

Det er det som regel.

Herefter går jeg dybere i de udfordringer klienten står overfor og de eventuelle løsninger/beskeder der kunne være. Ofte ender det som en samtale. I samtalen mærker jeg hvad der er energi på – dvs. hvad der er vigtigt.

Nogle gange kommer vi også indenom afdødekontakt, såfremt klienten ønsker det.  Det spørger jeg om først.

Afslutningsvis vil jeg høre om klienten har nogle spørgsmål. Ellers takker vi af, og jeg ønsker min klient det bedste i livet.

Igen, husk: Den råd og vejledning du modtager i en clairvoyant læsning, er muligheder ud fra et øjebliksbillede. Det er ikke spådom. Du har stadig din frie vilje.

 

Mærk efter!

Hvad kan du bruge en clairvoyant læsning til?

Under en clairvoyant læsning stiller jeg ind på dine energier og mærker hvad der er vigtigt for dig at vide lige nu og her.

Du får råd og vejledning på områder i livet, som hjælper dig til en større forståelse af dig selv, din situation, og hvordan du kommer videre.

 

Emner der typisk berøres er: Karriere/job, kærlighed, familie

bolig, økonomi, helbred

Jeg har selv brugt clairvoyant rådgivning da jeg var usikker omkring et karrierevalg. Efter læsningen vidste jeg hvad jeg ville og skulle gøre. Det bragte klarhed omkring emnet og gav mig det sidste skub jeg havde brug for.

Jeg har også fået en masse ting at vide, som jeg godt vidste i forvejen. Det gav mig en ro. Det er ofte også den feedback jeg får – det giver dem en ro. Jeg ser det som et redskab i personlig udvikling.

 

Ligesom jeg nogle gange bruger en kropsterapeut, psykolog, coach etc. til at hjælpe mig i min udvikling.

Mærk efter. Søger du svar? Er du nysgerrig?

 

Du skal være så velkommen.