top of page

Om Lars Boye

Clairvoyant rådgiver Lars Boye

Jeg er født i 1979 og opvokset på Falster i en ganske almindelig familie. Min barndom var ikke så dramatisk – i hvert fald ikke noget jeg gider at skrive en bog om :-) 

Jeg er uddannet grafisk designer og har arbejdet med det i siden år 2000. Jeg har arbejdet på større og mindre bureauer, med et lille afbræk i restuarationsbranchen. Som grafisk designer har jeg brugt mine clairvoyante evner til at løse de fleste grafiske opgaver. Det har jeg ikke været klar over. “Det er jo bare sådan jeg arbejder …” 

“… men du har jo clairvoyante evner!” Den sætning hørte jeg for første gang da jeg var 25 år. For første gang stiftede jeg bekendtskab med clairvoyance. Jeg var til et kursus hos en clairvoyant der lærte mig hvordan jeg skulle stole på det jeg så og mærkede. Det gik meget godt, men på det tidspunkt i mit liv, var jeg mere interesseret i hvornår jeg skulle drikke øl med mine venner. Så det gjorde jeg. 

I 2015 opsøger jeg en clairvoyant. Jeg havde et brændende ønske om at gå selvstændig, men var usikker på det og manglede vejledning – et lille skub. Det første han sagde var, at jeg skulle være selvstændig.

I 2016 får jeg igen at vide, at “Hold da op! Du har godt nok evner”. I provokation svarede jeg igen: “Nå, men vil det så sige, at den pige med schæferhunden jeg ser i mit soveværelse IKKE er min livlige fantasi?” 

 

“Nej, det er det ikke.” 

"Hm! Okay."

Så gik jeg igang med at undersøge den åndelige verden. Jeg læste bøger, artikler, hørte podcasts, og tog på kurser hvor jeg kunne “træne” mine evner. Nu var jeg hooked. Det her skulle jeg bruge.

 

I år 2020 færdiggjorde jeg min 1-årige uddannelse med clairvoyant rådgiver Flemming Bille. 

 

Jeg elsker at hjælpe folk med at føle sig friere i sig selv. Jeg elsker at skabe større bevidsthed omkring dine egne potentialer og muligheder. Nogle gang kan hverdagens trummerum og forpligtelser tage styringen, i forhold hvad vi går og drømmer om. Det vi drømmer om er vigtigt at holde fokus på. Det vil i sidste ende gøre os gladere og mere afslappet, og dermed ville vi kunne opnå en følelse af større frihed i eget liv. 

bottom of page