Spirituel
Karrierecoaching 

Få spirituel rådgivning, personlig coaching og sparring til dig og din karriere.

– således lærer du at stole mere på din intuition og handle på den.

LARSBOYE_frit.png

Det kan være en ensom affære at være selvstændig, og nogle gange kan vi mærke modstand, føle os idéforladt og uinspireret. Vores energi, lyst og tro på os selv, kan være lav. Det er her vi skal huske på, at vi stadig har et potentiale – vi har stadig muligheder. Men det kan være svært at se og mærke det.

 

Vi kan også have et dejligt job, hvor vi elsker det vi laver, men alligevel opstår der udfordringer, som fylder for meget i os, og overskygger alt det gode. Vi kan stå tilbage med en følelse af uforståelighed og modløshed.

 

Det er i lignende situationer jeg har haft glæde af, at søge hjælp i den spirituelle verden, og bruge de værktøjer der fungerer for mig. Det samme vil jeg lære dig. Jeg siger ikke at det er nemt, men hvis du starter med at åbne dit sind og inviterer det spirituelle indenfor, er du allerede godt på vej mod en bedre hverdag.

puslespillet.png

Du er så vanvittig dygtig og jeg er blown away over det, du kan (selvom jeg stadig ikke helt forstår det). Jeg gik igen i dag ud af døren med en blanding af ro og glæde. Du formår virkelig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum samtidig med, at du inviterer til sparring. Du er en, jeg kan spille bold med - og jeg er vild med det. Tusind tusind tak

Pernille, erhvervscoach og rådgiver.

Hvem passer dette forløb til?

Spirituel Karrierecoaching er til dig, der overvejer at blive, eller er selvstændig erhvervsdrivende. Det er også til dig med fast job, som måske overvejer nyt job eller savner spirituelle værktøjer, til at håndtere arbejdslivets udfordringer. Uanset din arbejdssituation, er du et sted, hvor du savner sparring og vejledning. Dét og meget andet kan jeg hjælpe dig med. Hvorfor? Fordi det er vigtigt, at vi har det godt på vores arbejde. 

 

Er forløbet til alle?

Nej. Forløbet er rettet mod dig, som vil arbejde med dig selv. Du skal være klar til at gøre noget ved din karriere/jobsituation/firma.

Skal man være spirituel, for at få noget ud af forløbet?

Nej, det behøver du ikke at være, men det hjælper at have et åbent og nysgerrigt sind. 

Skal man kunne meditere?

Nej, men vi skal højest sandsynlig bruge det som et spirituelt redskab. 

Det skal jeg nok hjælpe dig med. 

Du er velkommen til at booke en uforpligtende telefonsamtale, hvor jeg uddyber og evt mærker ind i, om forløbet vil give dig, det du har brug for i givende situation. 

Forløbet kunne se således ud:

… og grunden der står "kunne", er fordi hver session blive skræddersyet til netop dig. Forløbet er styret af intuition – Jeg mærker efter fra gang til gang, hvad vi skal gennemgå.

Session 1 af 3

Indhold: 

• Clairvoyant karrierelæsning

• Interview af dig

• Opsummering

• Forslag til spirituelle værktøjer.

Clairvoyant karrierelæsning: Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker og belyser dine potentialer og muligheder rent karrieremæssigt. Jeg ser hvordan du er som person, hvordan du arbejder, og hvilke værdier der ligger nærmest dig. 

 

Dernæst mærker jeg ind i hvad der ville være godt for dig, at fokusere på i dit job/firma. Hvordan kommer du tættere på din sjæl i fornuftig balance med dit ego. 

Ligeledes mærker jeg ind i åbninger på evt. samarbejdspartnere, investormuligheder, 
salgskanaler, jobskifte etc. Det er et øjebliksbillede · dvs. det er potentialer og muligheder du har nu.

Interview: Du fortæller med egne ord, hvilke udfordringer, drømme, ambitioner eller lign. du har. Jeg stiller sprøgsmål i den forbindelse, så vi kommer ordentligt rundt om emnet. Jeg coacher dig og løbende mærker jeg også ind i, hvad der er energi på.  

Opsummering: Jeg opsummerer ud fra hvad jeg har mærket og hvad vi har talt om. Sammen finder vi de vigtigste emner du skal have fokus på, hvad er dine muligheder, hvor kan du sætte ind for at få større balance mellem sjæl og ego. 

Forløbet tager 2,5-3 timer. 

Jeg stiller ikke ind på sygdom, ulykke eller død, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

etskridtadgangen.png

Jeg mærker og belyser dine potentialer og muligheder.

Du skal selv tage ét skridt ad gangen mod målet, og jeg holder dig i hånden. 

Jeg anbefaler at der ikke går mere end 1 uge mellem 1. og 2. session. Dagene i mellem mærker jeg løbende ind i dig og dit forløb, og hvilke spirituelle værktøjer, der vil gavne dig. Hvis behovet er der, får du også mails med evt spørgsmål, du skal forberede/forholde dig til næste gang vi ses.
meditation_larsboye_2.png

Du skal ikke kunne meditere, men vi skal højest sandsynlig bruge det som et spirituelt redskab. Det skal jeg nok hjælpe dig med.

Session 2 af 3

Indhold: 

• Clairvoyant læsning (kort) / status

• Introduktion til udvalgte spirituelle værktøjer

• Træning i brug af spirituelle værktøjer

• Løbende coaching

Clairvoyant læsning (kort) / status:

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, og mærker hvor du og dine energier er nu, efter sidste session. Du sætter også egne ord på, og ud fra det, vurderer jeg om der skal ændres dagens forløb jeg har forberedt. 

• Introduktion til udvalgte spirituelle værktøjer: Jeg introducerer dig for hvilke spirituelle værktøjer jeg vurderer du vil få gavn af nu og fremadrettet. 

• Træning i brug af spirituelle værktøjer: Vi prøver værktøjerne af (typisk når vi 2-3 stykker). Vi træner dem, så du kan mærke, hvad de giver dig og hvordan du bruger dem. 

 

• Løbende coaching: Jeg coacher dig løbende i hele sessionen. Jeg mærker ind i hvad der er energi på, og dermed sørger for, at sessionen bliver skræddersyet til dig som muligt. 

Forløbet tager 2,5-3 timer. 

Jeg stiller ikke ind på sygdom, ulykke eller død, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Imellem session 2 og session 3 skal der gå omkring 3 måneder. Du skal have tid til at lande og fordøje de sidste par ugers spirituelle arbejde. Ligeledes skal der være tid til at få de spirituelle værktøjer "ind under huden." I denne 3 måneders periode tilbyder jeg 2 telefonopkald á 45 minutters varighed, skulle behovet opstå for rådgivning/sparring. 
Session 3 af 3

Indhold: 

• Clairvoyant læsning

• Interview

• Sparring og coaching. 

Clairvoyant læsning:

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, og mærker hvor du og dine energier er nu efter 3 måneder "på egne ben". 

• Interview: Du fortæller med egne ord hvordan de sidste 3 måneder har været for dig rent spirituel og arbejdsmæssigt. Hvad har været godt? Hvad har været skidt? 

• Sparring og coaching: Under hele sessionen sparre jeg med dig, coacher dig og mærker ind i dine energier. 

Forløbet tager 2 timer. 

Jeg stiller ikke ind på sygdom, ulykke eller død, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

session.png

Session 3 vil minde meget om session 1. Nu er du et nyt sted – jeg opsummerer og samler op. 

Tidslinien for Spirituel Karrierecoaching

Hele forløbet varer lidt over 3 måneder. 

Ca. 1 uge

Jeg mærker ind i din energier on and off. Hvis jeg synes der er behov for det, sender jeg en mail med tanker og spørgsmål du skal forholde dig til, til næste gang vi ses. 

Session 1

Varighed:

2-3 timer

Session 2

Varighed:

2-3 timer

Ca. 3 måneder

I denne tid skal du afprøve og bruge dine nye spirituelle værktøjer i praksis. 

Jeg tilbyder 2 gang telefonsamtaler á 45 minutter, hvis behovet for sparring eller rådgivning skulle opstå. 

Session 3

Varighed:

2 timer

Efter endt forløb, vil du opleve at du bl.a. er:​
  • bedre til at mærke energier.
  • du tør at stole på og bruge din intuition mere.
  • du kan mærke hjælp og støtten fra åndelig side.
  • du vil føle dig mere tryg ved hjælp af spirituelle værktøjer.
  • du vil være mere modig på din rejse.
  • du kan træffe valg i tillid frem for frygt. 
  • du vil have spirituelle redskaber til at styrke dit arbejde.
Hvad er forskellen på alminde coaching og spirituel coaching?
Hvis du ikke helt er sikker på om det er noget for dig, så prøv at se om du kan genkende følgende: 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Det vil være min absolutte fornøjelse, at få lov til at hjælpe dig med at opleve og bruge hjælpen, støtten og kærligheden fra åndelige side. 

LARS_lille.jpg