top of page
clairvoyant rådgivning

Intuitiv

Karrierecoaching

Jeg hjælper selvstændig erhvervsdrivende med at blive bedre til at lytte og handle ud fra deres intuition, så de ikke mister sig selv, og troen på deres forretning.

Få intuitiv rådgivning, personlig coaching og sparring til dig og din forretning.

Lær at bruge og handle mere ud fra din intuition, og dermed opnå større work-life-balance.

Det kan være en ensom affære at være selvstændig, og nogle gange kan vi mærke modstand, føle os idéforladt og uinspireret. Vores energi, lyst og tro på os selv, kan være lav. Det er her vi skal huske på, at vi stadig har et potentiale – vi har stadig muligheder. Ikke mindst har vi vores intuition, og den skal vi kan lytte til. Det kan være svært at mærke den – det kan jeg hjælpe dig med. 

 

Jeg lærer dig at stole mere på din intuition. Jeg støtter dig i at handle mere ud fra din intuition. Jeg coacher dig, jeg guider dig. Jeg ser dig.

 

Hvis du starter med at åbne dit sind, og inviterer det spirituelle indenfor, er du allerede godt på vej mod en mere rolig og balanceret arbejdsdag.

Spirituel karrierecoaching hjælper til at brikkerne falder på plads
Du er så vanvittig dygtig og jeg er blown away over det, du kan (selvom jeg stadig ikke helt forstår det). Jeg gik igen i dag ud af døren med en blanding af ro og glæde. Du formår virkelig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum samtidig med, at du inviterer til sparring. Du er en, jeg kan spille bold med - og jeg er vild med det. Tusind, tusind tak.

Pernille, erhvervscoach og rådgiver.

Hvem passer dette forløb til?

Intuitiv Karrierecoaching er til dig, der overvejer at blive, eller er selvstændig erhvervsdrivende. Det er også til dig med fast job, som måske overvejer nyt job eller savner spirituelle værktøjer, til at håndtere arbejdslivets udfordringer. Uanset din arbejdssituation, er du et sted, hvor du savner sparring og vejledning. Dét og meget andet kan jeg hjælpe dig med. Hvorfor? Fordi det er vigtigt, at vi har det godt på vores arbejde. 

 

Er forløbet til alle?

Nej. Forløbet er rettet mod dig, som vil arbejde med dig selv. Du skal være klar til at gøre noget ved dit arbejdsliv.

Skal man være spirituel, for at få noget ud af forløbet?

Nej, det behøver du ikke at være, men det hjælper at have et åbent og nysgerrigt sind. 

Skal man kunne meditere?

Nej, men vi skal højest sandsynlig bruge det som et redskab. Det skal jeg nok hjælpe dig med. 

Du er velkommen til at booke en uforpligtende telefonsamtale, hvor jeg uddyber og evt mærker ind i, om forløbet vil give dig, det du har brug for i givende situation. 

Der er 3 sessioner i Intuitiv Karrierecoaching

Du kan vælge at booke Session 1, Session 1+2 eller Session 1+2+3. Se mere nedenfor.

Session 1

Varighed: 2,5-3 timer

Indhold: 

• Clairvoyant karrierelæsning

• Interview af dig

• Opsummering

Clairvoyant karrierelæsning: Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker og belyser dine potentialer og muligheder rent karrieremæssigt. Jeg ser hvordan du er som person, hvordan du arbejder, og hvilke værdier der ligger nærmest dig. 

 

Dernæst mærker jeg ind i hvad der ville være godt for dig, at fokusere på i dit job/firma. Hvordan kommer du tættere på din sjæl i fornuftig balance med dit ego. 

Ligeledes mærker jeg ind i åbninger på evt. samarbejdspartnere, investormuligheder, salgskanaler, jobskifte etc. Det er et øjebliksbillede – dvs. det er potentialer og muligheder du har nu.

Interview: Du fortæller med egne ord, hvilke udfordringer, drømme, ambitioner eller lign. du har. Jeg stiller sprøgsmål i den forbindelse, så vi kommer ordentligt rundt om emnet. Jeg coacher dig og løbende mærker jeg også ind i, hvad der er energi på.  

Opsummering: Jeg opsummerer ud fra hvad jeg har mærket og hvad vi har talt om. Sammen finder vi de vigtigste emner du skal have fokus på, hvad er dine muligheder, hvor kan du sætte ind for at få større balance mellem sjæl og ego.

Session 1 spirituel karrierecoaching

Jeg mærker og belyser dine potentialer og muligheder.

Du skal selv tage ét skridt ad gangen mod målet, og jeg holder dig i hånden. 

Session 1
kr. 3.500,-

Prisen er inkl. moms.

Jeg anbefaler at der ikke går mere end 1 uge mellem 1. og 2. session. Dagene i mellem mærker jeg løbende ind i dig og dit forløb, og hvilke spirituelle værktøjer, der vil gavne dig. Hvis behovet er der, får du også mails med evt spørgsmål, du skal forberede/forholde dig til næste gang vi ses.

1 UGE

Session 2

Varighed: 2,5-3 timer

Indhold: 

• Clairvoyant læsning (kort) / status

• Introduktion til udvalgte spirituelle værktøjer

• Træning i brug af spirituelle værktøjer

• Løbende coaching

Clairvoyant læsning (kort) / status:

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, og mærker hvor du og dine energier er nu, efter sidste session. Du sætter også egne ord på, og ud fra det, vurderer jeg om der skal ændres dagens forløb jeg har forberedt. 

• Introduktion til udvalgte spirituelle værktøjer: Jeg introducerer dig for hvilke spirituelle værktøjer jeg vurderer du vil få gavn af nu og fremadrettet. 

• Træning i brug af spirituelle værktøjer: Vi prøver værktøjerne af (typisk når vi 2-3 stykker). Vi træner dem, så du kan mærke, hvad de giver dig og hvordan du bruger dem. 

 

• Løbende coaching: Jeg coacher dig løbende i hele sessionen. Jeg mærker ind i hvad der er energi på, og dermed sørger for, at sessionen bliver skræddersyet til dig som muligt. 

session 2 spirituel karrierecoaching

Du skal ikke kunne meditere, men vi skal højest sandsynlig bruge det som et spirituelt redskab. Det skal jeg nok hjælpe dig med.

Session 1 og 2
kr. 7.000,-

Prisen er inkl. moms.

2 MÅNEDER

Imellem session 2 og session 3 skal der gå omkring 2 måneder. Du skal have tid til at lande og fordøje de sidste par ugers spirituelle arbejde. Ligeledes skal der være tid til at få de spirituelle værktøjer "ind under huden." 

Session 3

Varighed: 2 timer

Indhold: 

• Mulighed for 2 telefonopkald

• Clairvoyant læsning

• Interview

• Sparring og coaching. 

 

• Mulighed for 2 telefonopkald: Som en ekstra bonus får du mulighed for 2 opkald á 45 minutter, i perioden op til denne session. Skulle behovet opstår for coaching eller sparring, kan du booke et telefon opkald

 

• Clairvoyant læsning: Jeg stiller ind på dig clairvoyant, og mærker hvor du og dine energier er nu efter 2 måneder "på egne ben". 

• Interview: Du fortæller med egne ord hvordan de sidste 3 måneder har været for dig rent spirituel og arbejdsmæssigt. Hvad har været godt? Hvad har været skidt? 

• Sparring og coaching: Under hele sessionen sparre jeg med dig, coacher dig og mærker ind i dine energier. 

clairvoyant rådgivning

Session 3 vil minde meget om session 1. Nu er du et nyt sted – jeg opsummerer og samler op. 

Session 1, 2 og 3
kr. 9.500,-

Prisen er inkl. moms.

Dette er et udkast til et forløb. Hver session/forløb bliver skræddersyet til netop dig. Forløbet er styret af intuition, dvs. beskeder fra vores guider – Jeg mærker efter fra gang til gang, hvad vi skal gennemgå.

Du kan vælge at købe session 1, session 1+2 eller session 1+2+3.

Jeg stiller ikke ind på sygdom, ulykke eller død, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

 

Booking og betaling foregår på nettet via systemet easyme. Følg booking linket.

Lars rådgav og vejledte mig i min process med at finde finde et nyt job. Han hjalp med at belyse mine kvaliteter, og de områder i mit job jeg elsker, men som jeg ikke havde haft nok fokus på. Jeg har nu fået et job, der passer bedre til mig. Tak for det dit kærlige skub og for at få mig til at indse, at jeg sagtens kan lande et drømme job, uden at give afkald på mine værdier. 

Anne, Teamleder

Jeg glæder mig til at møde dig.

Det vil være min absolutte fornøjelse, at få lov til at hjælpe dig med at folde dit sande potentiale ud, og opnå en større balance mellem privatliv og arbejdsliv. 

clairvoyant rådgiver Lars Boye
bottom of page