top of page

 Doodling 

Intuition er et kraftfuldt værktøj, der anvendes både i clairvoyance og i kreative situationer. Intuition er en form for indre vejledning, der opstår spontant og som ikke er baseret på bevidst tænkning. Den kan komme i mange former, såsom en pludselig indsigt, et tegn, symbol, eller en mavefornemmelse. Intuition kan tilgås på flere forskellige måder. Det er lidt som en muskel – jo mere du træner den, jo nemmere er den at bruge.

 

Ud over meditation er doodling en enkel, men effektiv måde at få adgang til din intuition på. Tegn uden regel og forventninger. Ved at lade sindet vandre og hånden tegne uden bevidst kontrol, kan man tappe ind i sin underbevidsthed og modtage indsigter og ideer, der måske ikke var tilgængelige på anden vis. Doodling kan også være en form for meditation, der hjælper med at berolige sindet og fokusere opmærksomheden på øjeblikket.

 

Jeg har doodlet i mange år og det er der kommet mange tegninger ud af. Du kan se et udvalg herunder eller på min instagramkanal for doodling.

Lars Boye Doodling.jpg
bottom of page