top of page

 Clairvoyance 

clairvoyant rådgivning

Vi kan opleve svære tider, eller tider med store spørgsmål i livet, der fylder rigtig meget. I de situationer kan det være svært at mærke, hvad der vigtigt og rigtigt, fordi tvivlen tager over. Som clairvoyant rådgiver kan jeg hjælpe dig med netop dette. Jeg belyser dine potentialer/muligheder og dermed højner dine chancer for at kunne leve et mere autentisk, frit og balanceret liv.

Jeg stiller ind på dig, for at hjælpe jeg dig med at sætte ord på de muligheder og potentialer du har i livet, som det ser ud lige nu.

 

Typiske emner vi kommer ind på kunne være personlig udvikling, spirituel udvikling, job/karriere, kærlighed, økonomi, bolig, familie, og helbred. 

I intuitiv karreriecoaching fokuserer jeg kun på din karriere og vi kommer mere i dybden med den. Det kan du læse mere om her. 

Jeg har prøvet at forklare i denne video, hvad clairvoyance er, og hvordan det fungerer, når man får en læsning af mig. Det er ultra-kort, men forhåbentlig får du en fornemmelse af, hvordan jeg arbejder. 

Du kan også læse mere om, hvad clairvoyance er længere nede på siden. 

Læsningen foregår enten hos mig i Karlslunde, via telefon eller videoopkald. Det er ikke afgørende for kvaliteten i læsningen, om vi sidder i samme rum, eller om det foregår på video eller telefon.  

Jeg stiller ikke ind på sygdom, ulykke eller død, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Du skal minimum være 18 år gammel. 

Booking og betaling foregår på nettet via systemet easyme. Følg booking linket.

45-60 minutter
kr. 1.200,-

Prisen er inkl. moms.

Gavekort til clairvoyance

Gavekort

Du kan også vælge at købe et gavekort til en clairvoyant læsning. Gavekortet kan bruges til en clairvoyant læsning ansigt-til-ansigt, via telefon, eller videoopkald.  

"The intuitive mind is a sacred gift and
the rational mind is a faithful servant."

 - Albert Einstein

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er formidling af råd fra den åndelige verden til dig. Den åndelige verden består af dine guider (din intuition) og afdøde.

En person med clairvoyante evner kan kommunikere med den åndelige verden og viderebringe vigtige beskeder. Den clairvoyante er blot talerør.  

En clairvoyant vil som oftest beskrive dine udfordringer i livet, valg du står overfor, muligheder og potentialer. 

Husk: Du har stadig din frie vilje og kan vælge i hvilket omfang du vil følge de råd du får.

Om clairvoyance

Hvordan foregår en clairvoyance?

Jeg starter med at høre om du har været til clairvoyant før, og om du ved hvordan det fungerer.

 

Foregår læsningen via telefon eller videoopkald, opfordrer jeg til, at du befinder dig et afslappet og trygt sted, og at du kan være uforstyrret under læsningen.

Sidder du overfor mig, vil jeg sikre mig at du føler sig afslappet og tryg, inden vi går igang. Jeg vil starte med at ”fange” dine energier. Jeg stiller måske nogle ”tjek”-spørgsmål, der kan be- eller afkræfte, at det er dine energier jeg har fat i.

 

Det er det som regel.

Herefter går jeg dybere i de udfordringer du står overfor og de eventuelle løsninger/beskeder der kunne være. Ofte ender det som en samtale. I samtalen mærker jeg hvad der er energi på – dvs. hvad der er vigtigt.

Nogle gange kommer vi også indenom afdødekontakt, såfremt du ønsker det.  Det spørger jeg om først.

Afslutningsvis vil jeg høre om du har nogle spørgsmål. Ellers takker vi af, og jeg ønsker dig det bedste i livet.

Igen, husk: Det er råd og vejledning du modtager i en clairvoyant læsning. Det er muligheder ud fra et øjebliksbillede. Det er ikke spådom. Du har stadig din frie vilje og ansvar for eget liv.

Hvad kan jeg bruge en clairvoyant læsning til?

Under en clairvoyant læsning stiller jeg ind på dine energier og mærker hvad der er vigtigt for dig at vide lige nu og her.

Du får råd og vejledning på områder i livet, som hjælper dig til en større forståelse af dig selv, din situation, og hvordan du kommer videre.

 

Emner der typisk berøres er: Karriere/job, kærlighed, familie bolig, økonomi og helbred.

Jeg har selv brugt clairvoyant rådgivning, da jeg var usikker omkring et karrierevalg. Efter læsningen vidste jeg hvad jeg ville og skulle gøre. Det bragte klarhed omkring emnet og gav mig det sidste skub jeg havde brug for.

Jeg har også fået en masse ting at vide, som jeg godt vidste i forvejen. Det gav mig en ro. Det er ofte også den feedback jeg får fra egne klienter – det giver dem en ro. Jeg ser det som et redskab i personlig udvikling. Ligesom jeg nogle gange bruger en kropsterapeut, psykolog, coach etc. til at hjælpe mig i min udvikling.

Mærk efter. Søger du svar? Er du nysgerrig?

 

Du skal være så velkommen. Det vil være en fornøjelse at få lov til at læse dine egergier. 

bottom of page